LOF Kalundborg - kurser, foredrag, oplevelser - Nordvestsjælland - Kalundborg & Odsherred

Nordvestsjælland - Kalundborg & Odsherred

Viden i bevægelse

Massage - lær at massere til hjemmebrug

...

Har du lyst til at give dig selv en gave, der kan gøre din partner, venner og/eller børn glade i fremtiden? Med et massagekursus til hjemmebrug forstås et kursus, hvor du bliver introduceret til massagens fantastiske kunst. En professionel instruktør giver dig en introduktion til massagens historie og teknikker, hvordan massage kan lindre smerte, lindre stress og meget, meget mere. Efter 8-10 timer vil du være i stand til at imponere familien og vennekredsen med dine nye evner.
Massagen vil i de fleste tilfælde kunne forhindre gener som spændingshovedpine og overbelastningsskader, for ikke at tale om den afslappende effekt massagen har.
Kursisterne lærer massageteknikker, så de ikke selv bliver trætte, men kan afhjælpe spændinger i lænd, ryg, skulder og nakke på dem de holder af.
I får den fornødne indsigt til at kunne udføre massage til hjemmebrug på en sikker og forsvarlig måde, så I ikke gør ondt være. Det skal dog understreges, at kurset IKKE giver den fornødne kundskab til at kunne praktisere i professionelt regi.
Der vil blive udleveret nemt overskueligt materiale, som kan guide dig igennem en god massage til hjemmebrug. En kort information om hvornår vi ikke må massere, samt hvordan vi gør ved eventuelle skader, men der vil kun være lidt teori, samt demonstration af massagen, hvorefter I vil øve jer sammen med jeres partner, ven/veninde med løbende vejledning.
Alle har gavn af en veludført massage. Massage renser kroppen for affaldsstoffer, øger blodcirkulationen og styrker immunforsvaret, samt giver energi og overskud. Når musklerne er bløde og smidige, er kroppen som helhed mindre modtagelig for skader under belastning og ved alm. arbejde.

Kurset kræver ingen andre forudsætninger end lysten til at deltage aktivt.

Under kurset vil man give og modtage to helkrops massage, så det er vigtigt at kursisterne enten deltager i par eller acceptere at modtage eller give massage til en af de andre kursister.   

Praktisk information

  • Nummer 172013 - Massage - lær at massere til hjemmebrug
  • Start 03.12.17 kl. 10:00-16:00
  • Underviser(e) Morten Nobel
  • Adresse LOF-Huset, Elmegade 11A (Kvickly-torvet), 4400 (kort)
    Bevægelseslokalet
  • Lektioner 13,00
  • Priser
    Almen   DKK 595,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
03.12.2017 10:00-16:00 LOF-Huset Morten Nobel Kort
14.12.2017 17:00-21:00 LOF-Huset Morten Nobel Kort

Underviser

Morten Nobel